Artikel 1: Definities
1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:
a. de ondernemer: de natuurlijke persoon, rechtspersoon of personenvennootschap, handelend in de uitoefening van een beroep of bedrijf, die deze leveringsvoorwaarden hanteert;
b. de zakelijke klant: de natuurlijke persoon, rechtspersoon of personenvennootschap, handelend in de uitoefening van een beroep of bedrijf.
c. de consument: iedere natuurlijke persoon die – niet handelend in de uitoefening van een beroep of bedrijf – een overeenkomst als bedoeld onder c aangaat met de ondernemer;
d. de overeenkomst: de koopovereenkomst gesloten op afstand waarbij de ondernemer zich verbindt een of meerdere roerende zaken te geven en de consument of zakelijke klant zich verbindt om daarvoor een prijs in geld te betalen.
e. het aanbod: de aanbieding van de ondernemer die strekt tot het sluiten van een overeenkomst als bedoeld onder d van dit artikel.
Artikel 2: Identiteit van de ondernemer
Stellingkastpro.nl is een handelsnaam van:
Naam ondernemer: R & J Webshops
E-mailadres: contact@stellingkastpro.nl
KvK-nummer: 80859860
Btw-identificatienummer: NL861828100B01
Artikel 3: Toepasselijkheid
3.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen die de ondernemer doet en op alle overeenkomsten die hij sluit met de consument of zakelijke klant.
3.2 Bij strijdigheid tussen de inhoud van de tussen de ondernemer en de consument of zakelijke klant gesloten overeenkomst en deze algemene voorwaarden, gaan de bepalingen uit de overeenkomst voor.
Artikel 4: Het aanbod
4.1 Het aanbod is vrijblijvend. De ondernemer heeft het recht zijn aanbod te herroepen tot twee werkdagen nadat de aanvaarding hem heeft bereikt.
4.2 De gebruikte afbeeldingen en foto’s geven zo veel als redelijkerwijs mogelijk een waarheidsgetrouwe weergave van het uiterlijk van de producten. Een product dat kleine afwijkingen vertoont van het uiterlijk op de afbeeldingen en foto’s van dat product beantwoordt ondanks dat aan de overeenkomst.
4.3 De in de aanbieding genoemde prijzen zijn in euro’s uitgedrukt, zowel inclusief als exclusief omzetbelasting en andere heffingen of belastingen van overheidswege. De prijzen zijn verder exclusief reis-, verblijf-, verpakkings-, opslag- en transportkosten alsmede kosten voor laden, lossen en medewerking verlenen aan douaneformaliteiten.
4.4 Gedurende een overeenkomst worden de prijzen van de aangeboden producten en/of diensten in die overeenkomst voor desbetreffende klant niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in btw-tarieven.
4.5 De ondernemer heeft het recht om de prijzen van producten en/of diensten op elk moment te wijzigen, maar niet specifiek in een lopende overeenkomst.
Artikel 5: De overeenkomst
5.1 De overeenkomst komt, onder voorbehoud van het bepaalde in lid 4, tot stand op het moment van aanvaarding door de consument of zakelijke klant van het aanbod en het voldoen aan de daarbij gestelde voorwaarden.
Indien de consument of zakelijke klant het aanbod langs elektronische weg heeft aanvaard, bevestigt de ondernemer langs elektronische weg de ontvangst van de aanvaarding van het aanbod. Zolang de ontvangst van deze aanvaarding niet door de ondernemer is bevestigd, kan de klant de overeenkomst ontbinden.
5.2 De consument verplicht zich juiste informatie te verschaffen. Indien de consument een bedrijfsnaam of een naam van een instelling opgeeft, is de consument altijd als een zakelijke klant aan te merken en de consument verklaart daarmee tevens gerechtigd te zijn namens desbetreffend bedrijf of instelling te handelen en overeenkomsten aan te gaan. Het is niet toegestaan voor een zakelijke klant zich voor te doen als een consument door geen bedrijfsnaam of naam van de instelling te verstrekken.
5.3 Een bedrijfsnaam of de naam van de instelling verstrekken, is voor een zakelijke klant verplicht. Indien een zakelijke klant zich voordoet als consument (particulier), terwijl deze als zakelijke klant aan te merken is, wordt deze als zakelijke klant beschouwd. Bij twijfel is ondernemer gerechtigd hierover navraag te doen.
5.4 Indien de overeenkomst elektronisch tot stand komt, treft de ondernemer passende technische en organisatorische maatregelen ter beveiliging van de elektronische overdracht van data en zorgt hij voor passende veiligheidsmaatregelen en een veilige website.
5.5 De ondernemer kan zich binnen wettelijke kaders – op de hoogte stellen of de consument of zakelijke klant aan zijn betalingsverplichtingen kan voldoen, alsmede van al die feiten en factoren die van belang zijn voor een verantwoord aangaan van de overeenkomst op afstand. Indien de ondernemer op grond van dit onderzoek goede gronden heeft om de overeenkomst niet aan te gaan, is hij gerechtigd gemotiveerd een bestelling of aanvraag te weigeren of aan de uitvoering bijzondere voorwaarden te verbinden.
Artikel 6: Onjuistheden in verstrekte informatie
6.1 De consument of zakelijke klant draagt het risico voor schade veroorzaakt door onjuistheden in de door of namens de consument of zakelijke klant verstrekte gegevens. De ondernemer heeft de plicht om de consument of zakelijke klant te wijzen op de hem redelijkerwijs kenbare en voor de uitvoering van de overeenkomst relevante onjuistheden in de door of namens de consument of zakelijke klant verstrekte gegevens als deze zich voor of tijdens de uitvoering van de overeenkomst aan de ondernemer openbaren en de ondernemer ter zake deskundig moet worden geacht.
6.2 De consument of zakelijke klant vrijwaart opdrachtnemer voor elke aanspraak van derden
met betrekking tot het gebruik van door of namens opdrachtgever verstrekte adviezen, tekeningen, berekeningen, ontwerpen, materialen, merken, monsters, modellen en dergelijke. De consument of zakelijke klant zal alle door opdrachtnemer te lijden schade, waaronder volledig gemaakte kosten voor verweer tegen deze aanspraken, vergoeden.
Artikel 7: Levertijd en risico-overgang
7.1 Tenzij anders overeengekomen, bedraagt de levertijd uiterlijk 30 dagen na het sluiten van de overeenkomst.
7.2 Bij bezorging van zaken gaat het risico van de zaak over op het moment dat de consument, zakelijke klant of een door hem aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de zaak heeft ontvangen.
Artikel 8: Betaling
8.1 De consument betaald altijd elektronisch bij bestelling of vooraf aanlevering.
8.2 Voor zover niet anders is bepaald in de overeenkomst of aanvullende voorwaarden, dienen de door de zakelijke klant verschuldigde bedragen bij vooruitbetaling te worden voldaan.
8.3 Betaling is onder meer mogelijk via iDeal of met een creditcard. De consument of zakelijke klant kan geen enkel recht doen gelden aangaande de uitvoering van de desbetreffende bestelling of dienst(en), alvorens de betaling heeft plaatsgevonden.
8.4 Een zakelijke klant heeft de mogelijkheid, met betaalverplichting, op rekening te bestellen. De betalingstermijn waarbinnen betaling dient plaats te vinden is 14 dagen na ontvangst van de factuur.
8.5 Alvorens de bestelling aan de zakelijke klant ter beschikking wordt gesteld wordt of wordt verzonden, zal een kredietwaardigheidscontrole worden uitgevoerd bij een derde instantie, te weten Creditsafe.
8.6 Oordeelt Creditsafe of de ondernemer zelf negatief over de kredietwaardigheid van de zakelijke klant, dan heeft de ondernemer het recht de overeenkomst te ontbinden en de bestelling niet uit te voeren.
8.7 Alle bestelde goederen in de overeenkomst blijven volledig eigendom van de ondernemer totdat de zakelijke klant volledig aan zijn of haar betalingsverplichting heeft voldaan.
8.8 De consument of zakelijke klant heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens meteen aan de ondernemer te melden.
Artikel 9: Herroepingsrecht
9.1 Lid 1: Een consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. Zulks eenduidig en bewijsbaar kenbaar gemaakt aan ondernemer vóór het verlopen van de bedenktijd.
9.2 Lid 2: Een zakelijke klant kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 48 uur zonder opgave van redenen ontbinden. Eenduidig en bewijsbaar kenbaar gemaakt aan ondernemer vóór het verlopen van de bedenktijd.
9.3 De in lid 1 genoemde bedenktijd gaat in op de dag nadat de consument, of een vooraf door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product heeft ontvangen, of: als de consument in eenzelfde bestelling meerdere producten heeft besteld: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het laatste product heeft ontvangen.
9.4 De ondernemer mag, mits hij de consument hier voorafgaand aan het bestelproces of vlak na het bestelproces of op duidelijke wijze over heeft geïnformeerd, een bestelling van meerdere producten met een verschillende levertijd weigeren. of: als de levering van een product bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, de laatste zending of het laatste onderdeel heeft ontvangen.
9.5 De in lid 2 genoemde bedenktijd gaat in op het moment dat de zakelijke klant een bestelling geplaatst heeft.
9.6 Speciaal voor een consument of zakelijke klant bestelde producten en/of producten die met spoedlevering zijn geleverd komen niet voor herroeping in aanmerking.
Artikel 10: Uitoefening van het herroepingsrecht
10.1 Als de consument of zakelijke klant gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, meldt hij dit binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier voor herroeping of op andere duidelijke wijze aan de ondernemer.
10.2 Zo snel mogelijk, maar binnen 14 dagen vanaf de dag volgend op de melding, zendt de consument of zakelijke klant het product terug. De consument of zakelijke klant heeft de terugzendtermijn in elk geval in acht genomen als hij het product terugzendt voordat de bedenktijd is verstreken.
10.3 De consument of zakelijke klant zendt het product terug met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking, en conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
10.4 Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij de consument of zakelijke klant.
10.5 De consument of zakelijke klant draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product.
10.6 Speciaal voor de consument of zakelijke klant bestelde producten en/of producten die met spoedlevering zijn geleverd komen niet voor herroeping in aanmerking. Gebruikte producten komen niet voor herroeping in aanmerking.
10.7 Als de consument of zakelijke klant gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, worden alle aanvullende overeenkomsten van rechtswege ontbonden.
Artikel 11: Verplichting tot terugbetaling door de ondernemer bij herroeping
11.1 De ondernemer betaalt de consument of zakelijke klant alle ontvangen betalingen terug, inclusief de eventuele leveringskosten, die door de ondernemer voor het geretourneerde product in rekening zijn gebracht.
11.2 Als de consument of zakelijke klant heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.
11.3 De ondernemer dient de verschuldigde bedragen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na de ontvangst van de herroepingsverklaring, terug te betalen. De consument of zakelijke klant kan van de ondernemer geen terugbetaling verlangen zolang de zaak niet door de ondernemer is ontvangen of de consument of zakelijke klant heeft aangetoond dat de zaak is teruggezonden. Dit geldt niet als de ondernemer aanbiedt de zaak zelf af te halen.
11.4 De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument of zakelijke klant heeft gebruikt, tenzij de consument of zakelijke klant instemt met een andere methode. De terugbetaling is voor de consument kosteloos.
Artikel 12: Verplichtingen van de consument tijdens de bedenktermijn
12.1 Tijdens de bedenktermijn zal de consument of zakelijke klant zorgvuldig omgaan met de zaak en de verpakking. Hij zal de zaak slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij de zaak wil behouden. Als hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij de zaak met alle geleverde toebehoren en – als redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, volgens de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
12.2 De consument of zakelijke klant is aansprakelijk voor waardevermindering van de zaak als een behandeling van de zaak verder is gegaan dan noodzakelijk om de aard, kenmerken en werking daarvan vast te stellen.
Artikel 13: Levering en uitvoering
13.1 De ondernemer zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten en bij de beoordeling van aanvragen tot verlening van diensten.
13.2 Als plaats van levering geldt het adres dat de consument of zakelijke klant aan de ondernemer kenbaar heeft gemaakt.
13.3 Levering kan plaatsvinden door DHL, PostNL, DPD een transporteur, koerier of door de ondernemer zelf.
13.4 De consument of zakelijke klant verstrekt ondernemer bij bestelling een werkend e-mailadres met zodanige instellingen dat e-mails van ondernemer ontvangen kunnen worden en niet door spamfilters worden geweerd.
13.5 Ondernemer stuurt, indien van toepassing, de consument of zakelijke klant e-mails met updates over haar of zijn bestelling.
13.6 Met inachtneming van hetgeen hierover in artikel 4 van deze algemene voorwaarden is vermeld, zal de ondernemer geaccepteerde bestellingen met zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 30 dagen uitvoeren, tenzij een andere leveringstermijn is overeengekomen. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de consument of zakelijke klant hiervan uiterlijk 30 dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De consument of zakelijke klant heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden.
13.7 Na ontbinding conform het vorige lid zal de ondernemer het bedrag dat de consument of zakelijke klant betaald heeft meteen terugbetalen.
13.8 Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij de ondernemer tot het moment van bezorging aan de consument of zakelijke klant, of een vooraf aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Op het moment van aflevering van de producten gaat dit risico op de consument of zakelijke klant over. De ondernemer is in geen geval aansprakelijk voor gevolgschade bij beschadiging en/of vermissing.
13.9 Een weigering van de consument of zakelijke klant om producten in ontvangst te nemen op het moment van aflevering, is geen automatische ontbinding van de overeenkomst. De kosten die vervoerder de ondernemer in rekening brengt ten gevolge van een weigering zijn ten laste van de consument of zakelijke klant, zelfs al is er op het moment van bezorging sprake van schade aan de producten.
13.10 Een consument of zakelijke klant dient in alle gevallen bij schade direct na ontvangst, uiterlijk binnen 24 uur na ontvangst, de ondernemer van de schade op de hoogte te stellen.
13.11 Om bij schade in aanmerking te komen voor eventuele vervanging van de beschadigde producten of een redelijke financiële tegemoetkoming bij een consument of zakelijke klant, slechts bepaald door ondernemer, verstrekt de consument of zakelijke klant binnen 24 uur na ontvangst per e-mail duidelijk en scherpe foto’s van de pakbon, van de doos, van binnen- en buitenkant van de verpakking, van eventuele deelverpakkingen en van diverse kanten van de beschadigde product(en).
13.12 Het risico van vermissing berust bij de consument of zakelijke klant indien de klant een verkeerd, foutief, onjuist of ontoelaatbaar adres heeft opgegeven.
13.13 Indien een pakket retour is gekomen vanwege een verkeerd, foutief, onjuist of ontoelaatbaar adres dan kan de klant op zijn of haar kosten het pakket opnieuw laten versturen.
13.14 Indien een zending retour is gekomen vanwege het te laat of niet ophalen bij een service point, ook nadat een zending in eerste instantie op een gewoon adres is aangeboden en levering op het adres niet mogelijk was, dan kan de klant op zijn of haar kosten het pakket opnieuw laten versturen. Een zending kan uit meerdere pakketten bestaan.
13.15 Indien de consument of zakelijke klant kiest voor afhalen, kan dit plaatsvinden nadat ondernemer kenbaar heeft gemaakt op welk(e) tijdstip(pen) dit mogelijk is. Afhalen zonder afspraak is niet mogelijk.
Artikel 14: Overmacht
14.1 Is nakoming van een verplichting uit de overeenkomst voor één van de partijen tijdelijk onmogelijk door een oorzaak die hem niet kan worden toegerekend, dan heeft deze partij het recht voor die periode de nakoming van zijn verplichtingen op te schorten.
14.2 Is nakoming van een verplichting uit de overeenkomst voor één van de partijen blijvend onmogelijk door een oorzaak die hem niet kan worden toegerekend, dan is deze gerechtigd de overeenkomst te ontbinden tegen vergoeding aan de andere partij van de in redelijkheid gemaakte kosten.
Artikel 15: Eigendomsvoorbehoud
15.1 Na aflevering blijft de ondernemer eigenaar van geleverde zaken zolang de consument of zakelijke klant:
– niet heeft voldaan aan zijn verplichtingen uit enige overeenkomst met de ondernemer;
– vorderingen die voortvloeien uit het niet nakomen van bovengenoemde overeenkomsten, zoals schade, boete, rente en kosten, niet heeft voldaan.
Artikel 16: Beantwoording zaak aan overeenkomst en garantie
16.1 De ondernemer staat ervoor in dat een geleverde zaak beantwoordt aan de overeenkomst. De ondernemer staat er bovendien voor in dat de zaak die eigenschappen bezit die, alle omstandigheden in aanmerking genomen, voor een normaal gebruik nodig zijn, alsmede voor een bijzonder gebruik, voor zover dat is overeengekomen.
16.2 Openbaart zich binnen 6 maanden na aflevering een afwijking van hetgeen is overeengekomen, dan wordt vermoed dat de zaak bij (op)levering niet aan de overeenkomst heeft beantwoord. In dat geval zal de ondernemer het gebrek kosteloos verhelpen, tenzij hij kan aantonen dat de zaak tijdens de overeenkomst wel aan de overeenkomst beantwoordde. Het voorgaande laat onverlet dat de ondernemer ook na de genoemde perioden voor eventuele gebreken van de zaak aansprakelijk kan blijven op grond van de wet.
16.3 De garantie zoals bedoeld in lid 2 vervalt, als:
– gebreken het gevolg zijn van normale slijtage;
– gebreken zijn veroorzaakt door een fout, onoordeelkundig gebruik of verzuim van de consument, zakelijke klant of zijn rechtsopvolger, dan wel door van buiten komende oorzaken;
– gebreken het gevolg zijn van niet of onjuist uitgevoerd onderhoud;
– gebreken het gevolg zijn van installatie, montage, wijziging of reparatie door de consument, zakelijke klant of door derden.
16.4 De ondernemer is pas gehouden om uitvoering te geven aan de garantie als de consument of zakelijke klant aan al zijn verplichtingen heeft voldaan.
Artikel 17: Klachtplicht
17.1 De consument of zakelijke klant kan op een gebrek in de prestatie geen beroep meer doen, als hij hierover niet binnen 14 dagen nadat hij het gebrek heeft ontdekt of redelijkerwijs had behoren te ontdekken schriftelijk of elektronisch bij de ondernemer heeft geklaagd.
17.2 De consument of zakelijke klant moet klachten over de factuur, op straffe van verval van alle
rechten, binnen de betalingstermijn schriftelijk bij opdrachtnemer hebben ingediend.
17.3 Bij de ondernemer ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de klant een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.
17.4 De consument of zakelijke klant dient de ondernemer in ieder geval 4 weken de tijd te geven om de klacht in onderling overleg op te lossen. Na deze termijn ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.
Artikel 18: Niet-tijdige betaling
18.1 Als de consument of zakelijke klant niet tijdig betaalt, wordt hij geacht zonder nadere ingebrekestelling in verzuim te zijn.
18.2 Na het verstrijken van de betalingsdatum zendt de ondernemer aan de consument of zakelijke klant één betalingsherinnering, waarin de ondernemer vermeldt dat de consument of zakelijke klant de gelegenheid heeft alsnog binnen 8 dagen na ontvangst van de betalingsherinnering te betalen. En dat welk bedrag aan incassokosten de consument of zakelijke klant verschuldigd zal zijn als (volledige) betaling binnen die periode achterwege blijft. De hoogte van de incassokosten dient in overeenstemming te zijn met het “Besluit vergoeding voor buitengerechtelijke incassokosten”.
18.3 Over de betaling die niet tijdig is verricht, is de ondernemer gerechtigd rente in rekening te brengen vanaf het verstrijken van de betalingstermijn tot de dag van ontvangst van het verschuldigde bedrag. Deze rente is gelijk aan de wettelijke rente bedoeld in artikel 6:119 BW.
18.4 Indien de klant uiteindelijk toch niet aan zijn betalingsverplichting(en) voldoet terwijl er sprake is van een overeenkomst, is deze, nadat hij door de ondernemer is gewezen op de te late betaling en de ondernemer de klant een termijn van 8 dagen heeft gegund om alsnog aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen, na het uitblijven van betaling binnen deze 8-dagen-termijn, over het nog verschuldigde bedrag de wettelijke rente verschuldigd en is de ondernemer gerechtigd de door hem gemaakte buitengerechtelijke incassokosten in rekening te brengen.
18.5 Deze incassokosten bedragen maximaal: 15% over openstaande bedragen tot € 2.500,00; 10% over de daaropvolgende € 2.500,00 en 5% over de volgende € 5.000,00 met een minimum van € 40,00. De ondernemer kan ten voordele van de klant afwijken van genoemde bedragen en percentages.
Artikel 19: Opzeggen of annuleren overeenkomst
19.1 De consument of zakelijke klant is niet bevoegd de overeenkomst op te zeggen of te annuleren, tenzij opdrachtnemer daarmee instemt. Bij instemming van opdrachtnemer, is de consument of zakelijke klant een direct opeisbare vergoeding verschuldigd ter hoogte van de overeengekomen prijs, minus de besparingen die voor opdrachtnemer uit de beëindiging voortvloeien. De vergoeding bedraagt minimaal 20% van de overeengekomen prijs.
Artikel 20: Gegevensverwerking
20.1 De ondernemer stelt geen gegevens ter beschikking aan derden, behalve aan instanties voor de juiste werking van de website zoals betaalproviders en gebruikt gegevens voor verplichte administratieve vastlegging in een boekhoudprogramma. Derden zijn allen gehouden gegevens volgens de geldende normen te beveiligen en te bewaren.
20.2 De consument of zakelijke klant is gerechtigd op verzoek al zijn of haar gegevens te laten verwijderen voor zover mogelijk. Voor de privacy policy met betrekking tot gebruikmaking van de consument of zakelijke klant van de website van Stellingkast.eu verwijzen wij naar de privacy voorwaarden.
Artikel 21: Toepasselijk recht en bevoegde rechter
21.1 Het Nederlands recht is van toepassing.
21.2 Het Weens koopverdrag (C.I.S.G.) is niet van toepassing, evenmin als enige andere internationale regeling waarvan uitsluiting is toegestaan.
21.3 Alleen de Nederlandse burgerlijke rechter die bevoegd is in de woonplaats van de consument of zakelijke klant, neemt kennis van geschillen, tenzij dit in strijd is met het dwingend recht.
Formulier voor herroeping
(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)
— Aan:
StellingkastPro
E-mail: contact@stellingkastpro.nl
— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*)
— Besteld op (*)/Ontvangen op (*)
— Naam/Namen consument(en)
— Adres consument(en)
— Klantnummer
— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)
— Datum
(*) Doorhalen wat niet van toepassing is
_______________________
Als alternatief voor bovenstaande formulier kunt u ook een e-mail sturen naar contact@stellingkastpro.nl